Raw (2016)

Dit is de bioscoopagenda van de film Raw.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Raw. Hier zie je waar en wanneer Raw in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Raw uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Raw wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Raw draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Raw wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Raw draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Raw staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Raw wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Raw!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Raw, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Raw kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Raw verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Raw. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Raw wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Raw en de regisseur van de film Raw worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.