Rambo: Last Blood (2019)

John Rambo heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel. Hij besluit nog een keer de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico.

details

4GTIMDb 6.210 101 minuten

recensies Rambo: Last Blood

De Volkskrant Trouw

kijk Rambo: Last Blood online

Pathe Thuis
Rambo: Last Blood poster van Rambo: Last Blood cast & crew

kijkwijzer Rambo: Last Blood

4GT

IMDb Rambo: Last Blood

IMDb 6.210

cast & crew Rambo: Last Blood

regisseur

Adrian Grunberg

acteurs

Sylvester Stallone, Paz Vega, Sheila Shah en Louis Mandylor

distributeur

Dutch FilmWorks

details Rambo: Last Blood

in première op

19-09-2019

genre

actie

jaar

2019

speelduur

101 minuten

Rambo: Last Blood draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rambo: Last Blood.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rambo: Last Blood. Hier zie je waar en wanneer Rambo: Last Blood in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rambo: Last Blood uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rambo: Last Blood wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rambo: Last Blood draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rambo: Last Blood wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rambo: Last Blood draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rambo: Last Blood staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Rambo: Last Blood wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rambo: Last Blood!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rambo: Last Blood, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rambo: Last Blood kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rambo: Last Blood verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rambo: Last Blood. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rambo: Last Blood wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rambo: Last Blood en de regisseur van de film Rambo: Last Blood worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.