Radiance (2017)

Misako is een gepassioneerd schrijfster van audiobeschrijvingen voor slechtzienden. Op een filmvertoning met testpubliek worstelt ze haar woorden te perfectioneren wanneer ze Masaya ontmoet. Hij is een fotograaf die langzaam zijn gezichtsvermogen verliest. Zijn werk brengt herinneringen aan haar verleden naar boven. Samen leren ze de wereld om hen heen met andere ogen te zien.

details

2GIMDb 6.410 101 minuten

recensies Radiance

De Filmkrant De Volkskrant
Radiance poster van Radiance cast & crew

kijkwijzer Radiance

2G

IMDb Radiance

IMDb 6.410

cast & crew Radiance

regisseur

Naomi Kawase

acteurs

Masatoshi Nagase, Noémie Nakai en Ayame Misaki

distributeur

Cinéart Nederland

details Radiance

in première op

15-03-2018

genre

drama

jaar

2017

speelduur

101 minuten

Radiance draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Radiance.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Radiance. Hier zie je waar en wanneer Radiance in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Radiance uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Radiance wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Radiance draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Radiance wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Radiance draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Radiance staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Radiance wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Radiance!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Radiance, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Radiance kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Radiance verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Radiance. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Radiance wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Radiance en de regisseur van de film Radiance worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.