Quo Vadis Aida? (2020)

Aida, docente Engels en tolk in dienst van de Verenigde Naties, zoekt samen met haar gezin en 25.000 andere Bosniërs, op de Nederlandse VN-basis een veilig onderkomen tegen het oprukkende Servische leger. De film toont de uren voorafgaand aan het dramatische besluit van luitenant-kolonel Thom Karremans om op het voorstel van generaal Mladic in te gaan om onder toeziend oog van de Dutchbatters de mannen, vrouwen en kinderen uit de enclave te evacueren. Aida probeert uit alle macht haar gezin te beschermen en ervoor te zorgen dat zij de enclave niet hoeven te verlaten, omdat zij al voorvoelt wat wij inmiddels weten; ruim 8.000 mannen worden, zodra zij de basis hebben verlaten, in massa-executies vermoord.

details

4ATDIMDb 102 minuten

recensies Quo Vadis Aida?

De Volkskrant
Quo Vadis Aida? poster van Quo Vadis Aida? cast & crew

kijkwijzer Quo Vadis Aida?

4ATD

IMDb Quo Vadis Aida?

IMDb

cast & crew Quo Vadis Aida?

regisseur

Jasmila Žbanić

acteurs

Jasna Đuričić, Boris Isaković, Raymond Thiry, Juda Goslinga, Sanne den Hartogh, Teun Luijkx, Johan Heldenbergh, Reinout Bussemaker, Micha Hulshof, Sol Vinken, Job Raaijmakers en Joes Brauers

distributeur

Cinéart Nederland

details Quo Vadis Aida?

in première op

01-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

102 minuten

Cinerama

Cinerama

vandaag zo ...
morgen ma 12:00
dinsdag di ...
woensdag wo 12:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
KINO

KINO

vandaag zo 12:30
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 12:55
donderdag do ...
vrijdag vr 10:30
zaterdag za ...
LantarenVenster

LantarenVenster

vandaag zo 17:00
morgen ma 16:15
dinsdag di 17:00
woensdag wo 17:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Quo Vadis Aida?.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Quo Vadis Aida?. Hier zie je waar en wanneer Quo Vadis Aida? in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Quo Vadis Aida? uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Quo Vadis Aida? wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Quo Vadis Aida? draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Quo Vadis Aida? wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Groningen, Deventer, Breda, Gouda, Maastricht, Haarlem, Woerden, Hoorn en Heerlen

De film Quo Vadis Aida? draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Chassé Cinema, Cinecenter, Cinecitta, Cinema Oostereiland, Cinerama, EYE, Filmhallen, Filmhuis De Keizer, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Gouda, Filmschuur, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Het Ketelhuis, KINO, Kriterion, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Natlab, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé Tuschinski, Rialto en Studio/K

De recensies van de film Quo Vadis Aida? staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Quo Vadis Aida? wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Quo Vadis Aida?!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Quo Vadis Aida?, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Quo Vadis Aida? kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Quo Vadis Aida? verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Quo Vadis Aida?. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Quo Vadis Aida? wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Quo Vadis Aida? en de regisseur van de film Quo Vadis Aida? worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.