Queenpins (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Queenpins.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Queenpins. Hier zie je waar en wanneer Queenpins in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Queenpins uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Queenpins wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Queenpins draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Queenpins wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Queenpins draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Queenpins staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Queenpins wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Queenpins!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Queenpins, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Queenpins kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Queenpins verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Queenpins. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Queenpins wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Queenpins en de regisseur van de film Queenpins worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.