Queen & Slim (2019)

Wanneer Slim zijn date Queen na hun eerste afspraakje naar huis brengt, worden ze aan de kant gezet door een witte politieagent. Wat een simpele aanhouding had moeten worden, loopt verschrikkelijk uit de hand en eindigt in een bloederig incident als Slim uit zelfverdediging de agent doodschiet. Op dat moment hebben Queen & Slim geen andere keuze dan te vluchten.

details

3GTIMDb 7.010 132 minuten

recensies Queen & Slim

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Queen & Slim online

Pathe Thuis
Queen & Slim poster van Queen & Slim cast & crew

kijkwijzer Queen & Slim

3GT

IMDb Queen & Slim

IMDb 7.010

cast & crew Queen & Slim

regisseur

Melina Matsoukas

acteurs

Daniel Kaluuya en Jodie Turner-Smith

scenario

en

distributeur

WW Entertainment

details Queen & Slim

in première op

12-03-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

132 minuten

Deze week zijn er voor Queen & Slim geen voorstellingen in Den Haag

Dit is de bioscoopagenda van de film Queen & Slim.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Queen & Slim. Hier zie je waar en wanneer Queen & Slim in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Queen & Slim uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Queen & Slim wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Queen & Slim draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Queen & Slim wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Rotterdam

De film Queen & Slim draait in deze bioscopen: Cinerama, De Uitkijk, FC Hyena, Filmhallen, Pathé Arena, Pathé City, Pathé de Munt, Pathé Schouwburgplein en Studio/K

De recensies van de film Queen & Slim staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Queen & Slim wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Queen & Slim!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Queen & Slim, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Queen & Slim kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Queen & Slim verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Queen & Slim. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Queen & Slim wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Queen & Slim en de regisseur van de film Queen & Slim worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.