Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

QT8: The First Eight (2019)

Documentaire over filmmaker Quentin Tarantino en zijn eerste acht films. Vaste acteurs zoals Samuel L. Jackson en Christopher Waltz vertellen over de eigenzinnige werkwijze van Tarantino. Tarantino verlaat op vijftienjarige leeftijd school en is overtuigd van zijn eigen artistieke kunnen. Zijn filmsets zijn ‘hard-working movie parties’ waar zijn wil wet is, maar hij ook een sfeer creëert van gezamenlijke opwinding en ontdekking. Achter de camera schatert hij om zijn eigen vondsten en danst hij mee tijdens de beroemde dansscène in Pulp Fiction. Van de armoedzaaier die hij was toen hij nog logeerde bij iemand op de bank als hij Reservoir Dogs maakt, tot de man die op grootse wijze John Travolta en Pam Grier weer terugbrengt in de spotlights.

details

6GATIMDb 7.310 101 minuten

recensies QT8: The First Eight

De Filmkrant Trouw NRC

kijk QT8: The First Eight online

Picl Pathe Thuis
QT8: The First Eight poster van QT8: The First Eight cast & crew

kijkwijzer QT8: The First Eight

6GAT

IMDb QT8: The First Eight

IMDb 7.310

cast & crew QT8: The First Eight

regisseur

Tara Wood

acteurs

Zoë Bell, Bruce Dern, Jamie Foxx, Lucy Liu, Samuel L. Jackson, Tim Roth en Kurt Russell

distributeur

Periscoop Film

details QT8: The First Eight

in première op

01-10-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

101 minuten

QT8: The First Eight draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film QT8: The First Eight.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film QT8: The First Eight. Hier zie je waar en wanneer QT8: The First Eight in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film QT8: The First Eight uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen QT8: The First Eight wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film QT8: The First Eight draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film QT8: The First Eight wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film QT8: The First Eight draait in deze bioscopen:

De recensies van de film QT8: The First Eight staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film QT8: The First Eight wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film QT8: The First Eight!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film QT8: The First Eight, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film QT8: The First Eight kopen/reserveren.

De filmtijden van de film QT8: The First Eight verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film QT8: The First Eight. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film QT8: The First Eight wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film QT8: The First Eight en de regisseur van de film QT8: The First Eight worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.