Promising Young Woman (2020)

Trailer van Promising Young Womanhttps://img.youtube.com/vi/k-IzRmXxcNY/0.jpg2021-09-20T14:09:32+02:00Trailer van Promising Young Woman

Cassie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, ’s nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen. Tot op een dag een onverwachte ontmoeting haar de kans geeft om haar verleden recht te zetten.

details Promising Young Woman

4GATIMDb 7.510125184 108 minuten

recensies Promising Young Woman

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Promising Young Woman online

Amazon Prime
Promising Young Woman poster van Promising Young Woman cast & crew

kijkwijzer Promising Young Woman

4GAT

IMDb Promising Young Woman

IMDb 7.510125184

cast & crew Promising Young Woman

regisseur

Emerald Fennell

acteurs

Carey Mulligan, Bo Burnham, Laverne Cox, Alison Brie en Adam Brody

scenario

distributeur

The Searchers

details Promising Young Woman

in première op

27-04-2021

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor Promising Young Woman geen voorstellingen in Haarlem

Promising Young Woman draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Promising Young Woman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Promising Young Woman. Hier zie je waar en wanneer Promising Young Woman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Promising Young Woman uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Promising Young Woman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Promising Young Woman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Promising Young Woman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Promising Young Woman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Promising Young Woman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Promising Young Woman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Promising Young Woman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Promising Young Woman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Promising Young Woman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Promising Young Woman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Promising Young Woman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Promising Young Woman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Promising Young Woman en de regisseur van de film Promising Young Woman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.