Presque (2021)

Presque in de bioscoop

Presque is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Presque.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Presque. Hier zie je waar en wanneer Presque in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Presque uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Presque wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Presque draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Presque wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Heerlen

De film Presque draait in deze bioscopen: Filmhuis De Spiegel

De recensies van de film Presque staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Presque wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Presque!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Presque, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Presque kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Presque verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Presque. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Presque wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Presque en de regisseur van de film Presque worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.