Poms (2019)

Sun City is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten omringd zijn door palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé ambulance minimaal keer per dag langs komt. Bewoonster Martha verveelt zich stierlijk in het senioren paradijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60.

details

2TIMDb 5.910 91 minuten

recensies Poms

De Volkskrant

kijk Poms online

Pathe Thuis
Poms poster van Poms cast & crew

kijkwijzer Poms

2T

IMDb Poms

IMDb 5.910

cast & crew Poms

regisseur

Zara Hayes

acteurs

Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Celia Weston en Rhea Perlman

distributeur

The Searchers

details Poms

in première op

08-08-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

91 minuten

Deze week zijn er voor Poms geen voorstellingen in Amersfoort

Poms draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Poms.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Poms. Hier zie je waar en wanneer Poms in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Poms uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Poms wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Poms draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Poms wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Poms draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Poms staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Poms wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Poms!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Poms, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Poms kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Poms verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Poms. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Poms wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Poms en de regisseur van de film Poms worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.