Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Police (2020)

De Parijse agenten Virginie, Erik en Aristide hebben de ongewone opdracht om asielzoeker Asomidin Tohirov naar het vliegveld te brengen voor uitzetting naar Tadzjikistan. Tijdens een lange nacht in een Franse politie auto zijn ze vooral bezig met hun eigen beslommeringen. De relatie van Erik staat op knappen, Aristide worstelt met spoken uit het verleden en nieuwbakken moeder Virginie heeft chronisch slaapgebrek.

details

3ATIMDb 5.110 98 minuten

recensies Police

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Police poster van Police cast & crew

kijkwijzer Police

3AT

IMDb Police

IMDb 5.110

cast & crew Police

regisseur

Anne Fontaine

acteurs

Omar Sy, Virginie Efira en Grégory Gadebois

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Police

in première op

26-11-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

98 minuten

Police draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Police.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Police. Hier zie je waar en wanneer Police in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Police uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Police wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Police draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Police wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Police draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Police staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Police wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Police!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Police, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Police kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Police verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Police. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Police wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Police en de regisseur van de film Police worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.