Poeslief (2020)

Verzameling van kattenfilmjes. Kat Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar.

details

1IMDb 5.810 60 minuten
Poeslief poster van Poeslief cast & crew

kijkwijzer Poeslief

1

IMDb Poeslief

IMDb 5.810

cast & crew Poeslief

regisseur

Mark Verkerk

stem

Nicolette Kluijver

scenario

en

distributeur

M&N Film Distribution

details Poeslief

in première op

30-09-2020

genre

familiefilm

jaar

2020

speelduur

60 minuten

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag wo ...
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 14:30
maandag ma ...
dinsdag di ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Poeslief.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Poeslief. Hier zie je waar en wanneer Poeslief in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Poeslief uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Poeslief wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Poeslief draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Poeslief wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Helmond, Rotterdam, Groningen, Zaandam, Zwolle, Den Haag, Eindhoven, Amersfoort, Breda, Dordrecht, Haarlem, Ede, Utrecht, Leeuwarden en Alkmaar

De film Poeslief draait in deze bioscopen: De Lieve Vrouw, Filmhallen, Focus Filmtheater Arnhem, LantarenVenster, LUX, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, The Movies, Tivoli en Cinema Leeuwarden en Vue Alkmaar

De recensies van de film Poeslief staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Poeslief wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Poeslief!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Poeslief, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Poeslief kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Poeslief verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Poeslief. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Poeslief wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Poeslief en de regisseur van de film Poeslief worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.