Playmobil De Film (2019)

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een reis door nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden - de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee.

recensies Playmobil De Film

De Volkskrant
Playmobil De Film poster van Playmobil De Film

beoordelingen Playmobil De Film

2GA

IMDb 4.610

cast & crew Playmobil De Film

regisseur

Lino DiSalvo

stemmen

Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Rutger Vink, Shelley Vol, Sarah Nauta, Nikkie de Jager en Dante en Sarah Nauta

distributeur

Independent Films

details Playmobil De Film

in première op

07-08-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Deze week zijn er voor Playmobil De Film geen voorstellingen in Heerlen

Dit is de biosagenda van de film Playmobil De Film.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Playmobil De Film getoond.

De je film Playmobil De Film wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Breda, Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Zoetermeer, Eindhoven, Kerkrade, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Wageningen, Dordrecht en Steenwijk

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Playmobil De Film draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Playmobil De Film staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Playmobil De Film!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playmobil De Film, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Playmobil De Film verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Playmobil De Film

De film Playmobil De Film in de volgende steden in de bioscoop te zien: Breda, Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Zoetermeer, Eindhoven, Kerkrade, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Wageningen, Dordrecht en Steenwijk.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playmobil De Film, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.