Playmobil De Film (2019)

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een reis door nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden - de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee.

details

2GAIMDb 4.710 99 minuten

recensies Playmobil De Film

De Volkskrant

kijk Playmobil De Film online

Pathe Thuis Pathe Thuis
Playmobil De Film poster van Playmobil De Film cast & crew

kijkwijzer Playmobil De Film

2GA

IMDb Playmobil De Film

IMDb 4.710

cast & crew Playmobil De Film

regisseur

Lino DiSalvo

stemmen

Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Rutger Vink, Shelley Vol, Sarah Nauta, Nikkie de Jager en Dante en Sarah Nauta

distributeur

Independent Films

details Playmobil De Film

in première op

07-08-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Playmobil De Film draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Playmobil De Film.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Playmobil De Film. Hier zie je waar en wanneer Playmobil De Film in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Playmobil De Film uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Playmobil De Film wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Playmobil De Film draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Playmobil De Film wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Playmobil De Film draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Playmobil De Film staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Playmobil De Film wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Playmobil De Film!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playmobil De Film, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Playmobil De Film kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Playmobil De Film verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Playmobil De Film. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Playmobil De Film wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Playmobil De Film en de regisseur van de film Playmobil De Film worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.