Pitch Perfect (2012)

De rebelse Beca wordt gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

details

3TDIMDb 7.210 106 minuten
Pitch Perfect poster van Pitch Perfect cast & crew

kijkwijzer Pitch Perfect

3TD

IMDb Pitch Perfect

IMDb 7.210

cast & crew Pitch Perfect

regisseur

Jason Moore

acteurs

Elizabeth Banks, Anna Kendrick en Alexis Knapp

scenario

producenten

Gold Circle Films en Brownstone Productions

distributeur

Universal Pictures International Netherlands BV

details Pitch Perfect

in première op

02-01-2013

genres

komedie en muziek

jaar

2012

speelduur

106 minuten

Pathé Rembrandt Utrecht

Pathé Rembrandt Utrecht

vandaag di 15:45
morgen wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Pitch Perfect.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pitch Perfect. Hier zie je waar en wanneer Pitch Perfect in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pitch Perfect uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pitch Perfect wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pitch Perfect draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pitch Perfect wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Utrecht, Haarlem, Amsterdam en Delft

De film Pitch Perfect draait in deze bioscopen: Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Haarlem, Pathé Rembrandt Utrecht en Pathé Spuimarkt

De recensies van de film Pitch Perfect staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Pitch Perfect wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pitch Perfect!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pitch Perfect, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pitch Perfect kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pitch Perfect verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pitch Perfect. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pitch Perfect wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pitch Perfect en de regisseur van de film Pitch Perfect worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.