Pitch Perfect 2 (2015)

De meiden Jesse en Beca zijn afgestudeerd. Ze naderen het einde van het studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in de Barden Bellas. Ze proberen erachter te komen hoe ze hun vriendschap af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.

details

4TDIMDb 6.410 115 minuten

kijk Pitch Perfect 2 online

Pathe Thuis
Pitch Perfect 2 poster van Pitch Perfect 2 cast & crew

kijkwijzer Pitch Perfect 2

4TD

IMDb Pitch Perfect 2

IMDb 6.410

cast & crew Pitch Perfect 2

regisseur

Elizabeth Banks

acteurs

Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp, Brittany Snow, Alexis Knapp, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks, Skylar Astin en Adam DeVine

scenario

producenten

Universal Pictures, Gold Circle Films en Brownstone Productions

distributeur

Universal Pictures International Netherlands

details Pitch Perfect 2

in première op

13-05-2015

genres

komedie en muziek

jaar

2015

speelduur

115 minuten

Deze week zijn er voor Pitch Perfect 2 geen voorstellingen in Amersfoort

Pitch Perfect 2 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pitch Perfect 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pitch Perfect 2. Hier zie je waar en wanneer Pitch Perfect 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pitch Perfect 2 uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pitch Perfect 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pitch Perfect 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pitch Perfect 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pitch Perfect 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pitch Perfect 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Pitch Perfect 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pitch Perfect 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pitch Perfect 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pitch Perfect 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pitch Perfect 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pitch Perfect 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pitch Perfect 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pitch Perfect 2 en de regisseur van de film Pitch Perfect 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.