Pietje Kortstaart

Een verlegen, staartloos katje genaamd Pelle vindt een nieuw thuis bij het meisje Birgitta, maar dan blaast een plotselinge storm hem richting de grote stad, waar hij allerlei avonturen beleeft met aardige, maar ook minder aardige mede-dieren. Uiteindelijk leert Pelle zijn nieuwe vrienden dat het veel moediger is om aardig te zijn dan gemeen te blijven doen.

Dit is de bioscoopagenda van de film Pietje Kortstaart.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pietje Kortstaart. Hier zie je waar en wanneer Pietje Kortstaart in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pietje Kortstaart uit getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pietje Kortstaart wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pietje Kortstaart draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pietje Kortstaart wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem, Rotterdam en Middelburg

De film Pietje Kortstaart draait in deze bioscopen: Cinema Middelburg, Focus Filmtheater Arnhem en LantarenVenster

De recensies van de film Pietje Kortstaart staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Pietje Kortstaart wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pietje Kortstaart!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pietje Kortstaart, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pietje Kortstaart kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pietje Kortstaart verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pietje Kortstaart. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pietje Kortstaart wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pietje Kortstaart en de regisseur van de film Pietje Kortstaart worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.