Pieter Konijn op de vlucht (2019)

Bea vormt samen met Thomas en de konijnen een gezin. Ondanks dit alles weet Peter zijn ondeugende gedrag niet van zich af te schudden. Tijdens een uitje uit komt hij in een wereld terecht waar hij geaccepteerd wordt zoals hij is. Maar als zijn familie hem koste wat kost wil terugvinden moet Peter voor zichzelf uitmaken wie hij precies wil zijn.

details

2GIMDb 6.210 93 minuten

recensies Pieter Konijn op de vlucht

De Volkskrant
Pieter Konijn op de vlucht poster van Pieter Konijn op de vlucht cast & crew

kijkwijzer Pieter Konijn op de vlucht

2G

IMDb Pieter Konijn op de vlucht

IMDb 6.210

cast & crew Pieter Konijn op de vlucht

regisseur

Will Gluck

stemmen

Tommie Christiaan, Do, Joey Schalker, Jan Versteegh, Levi van Kempen, OG3NE en Roué Verveer

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Pieter Konijn op de vlucht

in première op

05-06-2021

genres

familiefilm, animatie en avontuur

jaar

2019

speelduur

93 minuten

Pathé Amsterdam Noord

Pathé Amsterdam Noord

vandaag za 10:00
morgen zo 10:15
maandag ma 10:15
dinsdag di 10:15
woensdag wo 10:15
donderdag do ...
vrijdag vr ...
Pathé Tuschinski

Pathé Tuschinski

vandaag za 09:45
morgen zo ...
maandag ma 10:00
dinsdag di 09:40
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Pieter Konijn op de vlucht.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pieter Konijn op de vlucht. Hier zie je waar en wanneer Pieter Konijn op de vlucht in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pieter Konijn op de vlucht uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pieter Konijn op de vlucht wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pieter Konijn op de vlucht draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pieter Konijn op de vlucht wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden, Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Kerkrade, Hilversum, Nijmegen, Zwolle, Maastricht, Den Haag, Harderwijk, Breda, Almere, Reuver, Purmerend, Oss, Deventer, Vlaardingen, Hoogezand, Apeldoorn, Heerenveen, Veghel, Heerhugowaard, Almkerk, Zoetermeer, Hoofddorp, Helmond, Hoorn, Alphen a/d Rijn, Uden, Houten, Schiedam, Veldhoven, Leiden, Sneek, Enschede, Doetinchem, Panningen, Den Helder, Woerden, Zierikzee en Alkmaar

De film Pieter Konijn op de vlucht draait in deze bioscopen: AnnexCinema, CineLounge, Cinema Gold, CineSneek, De Bios, DOK6 Cinema, Filmtheater Zierikzee, Forum Groningen, Industry Bioscoop, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Oss, Kinepolis Zoetermeer, Kok CinemaXX, Lido, Pathé Amsterdam Noord, Pathé de Kuip, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tuschinski, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Luxor, Take Ten, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Alphen a/d Rijn, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Heerhugowaard, Vue Hilversum, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade, Vue Nijmegen Walstraat , Vue Purmerend en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Pieter Konijn op de vlucht staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Pieter Konijn op de vlucht wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pieter Konijn op de vlucht!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pieter Konijn op de vlucht, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pieter Konijn op de vlucht kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pieter Konijn op de vlucht verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pieter Konijn op de vlucht. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pieter Konijn op de vlucht wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pieter Konijn op de vlucht en de regisseur van de film Pieter Konijn op de vlucht worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.