Pettson & Findus: De Katonaut (2000)

De kat Findus vindt opruimen en schoonmaken geen kattenwerk en wil hierover weleens de mening van de koning horen. Hij laat zijn baas Pettson een brief aan de koning schrijven.

details

1IMDb 6.110 75 minuten

recensies Pettson & Findus: De Katonaut

NRC
Pettson & Findus: De Katonaut poster van Pettson & Findus: De Katonaut cast & crew

kijkwijzer Pettson & Findus: De Katonaut

1

IMDb Pettson & Findus: De Katonaut

IMDb 6.110

cast & crew Pettson & Findus: De Katonaut

regisseurs

Torbjörn Jansson en Albert Hanan Kaminski

stemmen

Louis van Beek, Wim van Rooij, Kees van Lier, Maria Lindes, Marjolein Algra, Rob van de Meeberg, Hero Muller, Joep van Egmond, Lotte Lohr en Rieneke van Nunen

scenario

distributeur

In the Air

details Pettson & Findus: De Katonaut

in première op

11-06-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2000

speelduur

75 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Pettson & Findus: De Katonaut.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pettson & Findus: De Katonaut. Hier zie je waar en wanneer Pettson & Findus: De Katonaut in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pettson & Findus: De Katonaut uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pettson & Findus: De Katonaut wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pettson & Findus: De Katonaut draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pettson & Findus: De Katonaut wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alkmaar, Alphen a/d Rijn en Groningen

De film Pettson & Findus: De Katonaut draait in deze bioscopen: Filmhuis Alkmaar, Forum Groningen en Parkvilla Filmhuis

De recensies van de film Pettson & Findus: De Katonaut staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Pettson & Findus: De Katonaut wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pettson & Findus: De Katonaut!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pettson & Findus: De Katonaut, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pettson & Findus: De Katonaut kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pettson & Findus: De Katonaut verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pettson & Findus: De Katonaut. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pettson & Findus: De Katonaut wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pettson & Findus: De Katonaut en de regisseur van de film Pettson & Findus: De Katonaut worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.