Petite Fille (2020)

Trailer van Petite Fillehttps://img.youtube.com/vi/_-xFyvUiV90/0.jpg2021-09-19T03:20:40+02:00Trailer van Petite Fille

Documentaire; de zevenjarige Sasha droomt ervan een meisje te mogen zijn, al zolang ze zich kan herinneren. Haar familie staat haar zonder aarzelen bij. Op school moet ze echter jongenskleren dragen en wordt ze anders behandeld dan haar klasgenoten. Voor Sasha is het soms moeilijk te begrijpen waarom ze niet simpelweg kan zijn wie ze is en kan dragen wat ze wil. Petite Fille toont zowel de strijd van een gezin tegen hun vijandige omgeving als hun dagelijkse beslommeringen. In warm gefilmde scènes zien we Sasha spelen, op balletles en tijdens haar therapiesessies.

details Petite Fille

1IMDb 7.510713 85 minuten

recensies Petite Fille

De Volkskrant Trouw
Petite Fille poster van Petite Fille cast & crew

kijkwijzer Petite Fille

1

IMDb Petite Fille

IMDb 7.510713

cast & crew Petite Fille

regisseur

Sébastien Lifshitz

acteur

Sasha

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Petite Fille

in première op

17-06-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

85 minuten

Deze week zijn er voor Petite Fille geen voorstellingen in Bussum

Dit is de bioscoopagenda van de film Petite Fille.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Petite Fille. Hier zie je waar en wanneer Petite Fille in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Petite Fille uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Petite Fille wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Petite Fille draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Petite Fille wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Emmen

De film Petite Fille draait in deze bioscopen: Kinepolis Emmen

De recensies van de film Petite Fille staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Petite Fille wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Petite Fille!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Petite Fille, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Petite Fille kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Petite Fille verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Petite Fille. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Petite Fille wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Petite Fille en de regisseur van de film Petite Fille worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.