Peter Rabbit 2: The Runaway (2020)

Trailer van Peter Rabbit 2: The Runawayhttps://img.youtube.com/vi/_CgkBKpIKNo/0.jpg2021-09-19T03:20:37+02:00Trailer van Peter Rabbit 2: The Runaway

Bea vormt samen met Thomas en de konijnen een gezin. Ondanks dit alles weet Peter zijn ondeugende gedrag niet van zich af te schudden. Tijdens een uitje uit komt hij in een wereld terecht waar hij geaccepteerd wordt zoals hij is. Maar als zijn familie hem koste wat kost wil terugvinden moet Peter voor zichzelf uitmaken wie hij precies wil zijn.

details Peter Rabbit 2: The Runaway

2GIMDb 6.2106708 93 minuten

recensies Peter Rabbit 2: The Runaway

De Volkskrant
Peter Rabbit 2: The Runaway poster van Peter Rabbit 2: The Runaway cast & crew

kijkwijzer Peter Rabbit 2: The Runaway

2G

IMDb Peter Rabbit 2: The Runaway

IMDb 6.2106708

cast & crew Peter Rabbit 2: The Runaway

regisseur

Will Gluck

stemmen

Domhnall Gleeson, Rose Byrne, James Corden, Margot Robbie, Daisy Ridley, Elizabeth Debicki en David Oyewolo

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Peter Rabbit 2: The Runaway

in première op

05-06-2021

genres

familiefilm, animatie en avontuur

jaar

2020

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Peter Rabbit 2: The Runaway geen voorstellingen in Amsterdam

Peter Rabbit 2: The Runaway draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Peter Rabbit 2: The Runaway.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Peter Rabbit 2: The Runaway. Hier zie je waar en wanneer Peter Rabbit 2: The Runaway in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Peter Rabbit 2: The Runaway uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Peter Rabbit 2: The Runaway wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Peter Rabbit 2: The Runaway draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Peter Rabbit 2: The Runaway wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Peter Rabbit 2: The Runaway draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Peter Rabbit 2: The Runaway staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Peter Rabbit 2: The Runaway wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Peter Rabbit 2: The Runaway!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Peter Rabbit 2: The Runaway, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Peter Rabbit 2: The Runaway kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Peter Rabbit 2: The Runaway verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Peter Rabbit 2: The Runaway. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Peter Rabbit 2: The Runaway wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Peter Rabbit 2: The Runaway en de regisseur van de film Peter Rabbit 2: The Runaway worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.