Penoza: The Final Chapter (2019)

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan.

details

4GTIMDb 6.910 116 minuten

recensies Penoza: The Final Chapter

De Volkskrant NRC
Penoza: The Final Chapter poster van Penoza: The Final Chapter cast & crew

kijkwijzer Penoza: The Final Chapter

4GT

IMDb Penoza: The Final Chapter

IMDb 6.910

cast & crew Penoza: The Final Chapter

regisseur

Diederik van Rooijen

acteurs

Monic Hendrickx, Stijn Taverne, Sigrid ten Napel, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry, Gustav Borremans, Loek Peters, Medina Schuurman, Jacqueline Blom, Peter Blok, Maarten Heijmans en Charlie Chan Dagelet

distributeur

Dutch FilmWorks

details Penoza: The Final Chapter

in première op

28-11-2019

genres

drama, thriller en misdaad

jaar

2019

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor Penoza: The Final Chapter geen voorstellingen in Hoogezand

Dit is de biosagenda van de film Penoza: The Final Chapter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Penoza: The Final Chapter.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Penoza: The Final Chapter uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Penoza: The Final Chapter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Penoza: The Final Chapter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Groningen, Den Bosch, Breda en Utrecht

De film Penoza: The Final Chapter draait in deze bioscopen: Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Groningen en Utrecht City

De recensies van de film Penoza: The Final Chapter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score van de film Penoza: The Final Chapter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Penoza: The Final Chapter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Penoza: The Final Chapter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Penoza: The Final Chapter kopen.

De filmtijden van de film Penoza: The Final Chapter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Penoza: The Final Chapter. Ook de kijkwijzer van de film Penoza: The Final Chapter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Penoza: The Final Chapter en de regisseur van de film Penoza: The Final Chapter worden ook vermeld.