Peninsula (2020)

Vier jaar na de zombie-uitbraak is Zuid-Korea overspoeld door zombies en in quarantaine gezet voor de rest van de wereld. Jung-seok en Min-Jung krijgen de missie om een verlaten vrachtwagen midden in Seoul op te halen, om zo het schiereiland voor altijd te kunnen ontvluchten. Behalve de hordes zombies komen ze ook oog in oog te staan met een mysterieuze militaire groep die hen in een hinderlaag lokt.

Peninsula is het vervolg op Train to Busan.

details

6GATIMDb 5.510 116 minuten

recensies Peninsula

De Volkskrant Trouw NRC
Peninsula poster van Peninsula cast & crew

kijkwijzer Peninsula

6GAT

IMDb Peninsula

IMDb 5.510

cast & crew Peninsula

regisseur

Sang-ho Yeon

acteurs

Dong-won Kang, Jung-hyun Lee en John D. Michaels

distributeur

Splendid Film

details Peninsula

in première op

13-08-2020

genre

horror

jaar

2020

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor Peninsula geen voorstellingen in Amersfoort

Peninsula draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Peninsula.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Peninsula. Hier zie je waar en wanneer Peninsula in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Peninsula uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Peninsula wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Peninsula draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Peninsula wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Peninsula draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Peninsula staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Peninsula wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Peninsula!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Peninsula, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Peninsula kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Peninsula verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Peninsula. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Peninsula wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Peninsula en de regisseur van de film Peninsula worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.