Paw Patrol: De Film (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Paw Patrol: De Film.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Paw Patrol: De Film. Hier zie je waar en wanneer Paw Patrol: De Film in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Paw Patrol: De Film uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Paw Patrol: De Film wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Paw Patrol: De Film draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Paw Patrol: De Film wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Ede, Zwolle, Rotterdam, Kerkrade, Haarlem, Amersfoort, Leiden, Delft, Schiedam, Tilburg, Hoogeveen, Utrecht, Almere, Enschede, Emmen en Maastricht

De film Paw Patrol: De Film draait in deze bioscopen: Kinepolis Almere, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Jaarbeurs, Lido, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Zwolle, Vue Amersfoort, Vue Hoogeveen en Vue Kerkrade

De recensies van de film Paw Patrol: De Film staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Paw Patrol: De Film wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Paw Patrol: De Film!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Paw Patrol: De Film, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Paw Patrol: De Film kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Paw Patrol: De Film verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Paw Patrol: De Film. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Paw Patrol: De Film wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Paw Patrol: De Film en de regisseur van de film Paw Patrol: De Film worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.