Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Passion simple (2020)

Hélène raakt langzaam maar zeker gek van verlangen naar een ongrijpbare Russische diplomaat. Hunkerend naar aandacht, of zelfs maar naar een teken van leven van de Rus, belandt Hélène in het schemergebied tussen gekmakend verlangen en waanzin, waarin ze de controle over haar eigen leven volledig verliest.

details

6STIMDb 6.110 99 minuten

kijk Passion simple online

Picl
Passion simple poster van Passion simple cast & crew

kijkwijzer Passion simple

6ST

IMDb Passion simple

IMDb 6.110

cast & crew Passion simple

regisseur

Danielle Arbid

acteurs

Laetitia Dosch, Sergei Polunin, Slimane Dazi en Elina Löwensohn

distributeur

O’Brother (via Gusto Entertainment)

details Passion simple

in première op

04-02-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

99 minuten

Passion simple draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Passion simple.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Passion simple. Hier zie je waar en wanneer Passion simple in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Passion simple uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Passion simple wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Passion simple draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Passion simple wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Passion simple draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Passion simple staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Passion simple wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Passion simple!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Passion simple, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Passion simple kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Passion simple verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Passion simple. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Passion simple wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Passion simple en de regisseur van de film Passion simple worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.