Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Parradox (2010)

Documentaire over over het leven van de controversiële filmmaker Pim de la Parra. Regisseur In-Soo Radstake belicht de cineast in een levensfase vol ingrijpende veranderingen.

details

6STIMDb 5.210 87 minuten
Parradox poster van Parradox cast & crew

kijkwijzer Parradox

6ST

IMDb Parradox

IMDb 5.210

cast & crew Parradox

regisseur

In-Soo Radstake

acteurs

Thom Hoffman, Willeke van Ammelrooy, Pim de la Parra, Alejandro Agresti en Manouk van der Meulen

scenario

en

producent

N/A

distributeur

Benelux Film Distributors (BFD)

details Parradox

in première op

08-12-2010

genre

documentaire

jaar

2010

speelduur

87 minuten

Parradox draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Parradox.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Parradox. Hier zie je waar en wanneer Parradox in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Parradox uit 2010 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Parradox wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Parradox draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Parradox wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Parradox draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Parradox staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Parradox wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Parradox!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Parradox, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Parradox kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Parradox verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Parradox. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Parradox wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Parradox en de regisseur van de film Parradox worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.