Papicha (2019)

De achttienjarige studente Nedjima droomt ervan styliste te worden en verkoopt haar sexy kleding in de toiletten van hippe nachtclubs aan ‘papichas’, mooie jonge Algerijnse meisjes. Haar onafhankelijke leven wordt drastisch ingeperkt door religieuze fundamentalisten die eisen dat alle vrouwen bedekt de straat op komen, of het anders bekopen met hun leven. Maar Nedjima wijkt niet en organiseert bij wijze van protest een modeshow.

details

IMDb 7.010 106 minuten

recensies Papicha

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Papicha online

Picl
Papicha poster van Papicha cast & crew

IMDb Papicha

IMDb 7.010

cast & crew Papicha

regisseur

Mounia Meddour

acteurs

Lyna Khoudri, Shirine Boutella en Amira Hilda Douaouda

details Papicha

in première op

13-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

106 minuten

Deze week zijn er voor Papicha geen voorstellingen in Zwolle

Dit is de bioscoopagenda van de film Papicha.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Papicha. Hier zie je waar en wanneer Papicha in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Papicha uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Papicha wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Papicha draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Papicha wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Soest

De film Papicha draait in deze bioscopen: Filmhuis Artishock

De recensies van de film Papicha staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Papicha wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Papicha!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Papicha, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Papicha kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Papicha verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Papicha. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Papicha wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Papicha en de regisseur van de film Papicha worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.