Palingdans (2024)

Palingdans in de bioscoop

Palingdans is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Palingdans.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Palingdans. Hier zie je waar en wanneer Palingdans in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Palingdans uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Palingdans wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Palingdans draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Palingdans wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Palingdans draait in deze bioscopen: De Balie

De recensies van de film Palingdans staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Palingdans wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Palingdans!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Palingdans, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Palingdans kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Palingdans verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Palingdans. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Palingdans wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Palingdans en de regisseur van de film Palingdans worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.