Out of Love (2015)

De Griekse Varya zit aan een bar als de Russische kok Nikolai haar vanuit zijn keuken ontdekt. Het is liefde op het eerste gezicht. Tussen de twee ontwikkelt zich een gepassioneerde maar ook destructieve relatie waarin momenten van echte liefde zich regelmatig afwisselen met heftige conflicten.

details

4GSHTIMDb 6.310 101 minuten

recensies Out of Love

De Filmkrant De Volkskrant
Out of Love poster van Out of Love cast & crew

kijkwijzer Out of Love

4GSHT

IMDb Out of Love

IMDb 6.310

cast & crew Out of Love

regisseur

Paloma Aguilera Valdebenito

acteurs

Naomi Velissariou en Danil Vorobyev

scenario

producent

Topkapi Films

distributeur

Cinemien

details Out of Love

in première op

11-08-2016

genre

drama

jaar

2015

speelduur

101 minuten

Out of Love draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Out of Love.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Out of Love. Hier zie je waar en wanneer Out of Love in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Out of Love uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Out of Love wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Out of Love draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Out of Love wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Out of Love draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Out of Love staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Out of Love wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Out of Love!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Out of Love, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Out of Love kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Out of Love verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Out of Love. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Out of Love wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Out of Love en de regisseur van de film Out of Love worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.