Ordet (1955)

Morten Borgen en zijn drie zoons wonen in een conservatief en streng religieus stadje in Denemarken. Een van de kinderen gelooft dat hij Jezus Christus is, een tweede noemt zichzelf agnost en een derde wordt verliefd op de dochter van een geloofsfundamentalist die een andere religie aanhangt.

details Ordet

IMDb 8.31014935 126 minuten
Ordet poster van Ordet cast & crew

IMDb Ordet

IMDb 8.31014935

cast & crew Ordet

regisseur

Carl Theodor Dreyer

acteurs

Hanne Aagesen, Kirsten Andreasen, Sylvia Eckhausen, Birgitte Federspiel, Ejner Federspiel, Ann Elisabeth Groth, Emil Hass Christensen, Cay Kristiansen, Preben Lerdorff Rye, Henrik Malberg, Gerda Nielsen, Ove Rud, Susanne Rud, Henry Skjær en Edith Trane

details Ordet

jaar

1955

speelduur

126 minuten

Deze week zijn er voor Ordet geen voorstellingen in Amsterdam

Ordet draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ordet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ordet. Hier zie je waar en wanneer Ordet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ordet uit 1955 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ordet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ordet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ordet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ordet draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ordet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Ordet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ordet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ordet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ordet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ordet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ordet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ordet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ordet en de regisseur van de film Ordet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.