Öndög (2019)

Op de steppen van Mongolië wordt het lijk van een vrouw gevonden. Aan een jonge agent de taak om het lijk te bewaken, bijgestaan door een herderin.

details

3AIMDb 6.610 100 minuten

recensies Öndög

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Öndög online

Picl
Öndög poster van Öndög cast & crew

kijkwijzer Öndög

3A

IMDb Öndög

IMDb 6.610

cast & crew Öndög

regisseur

Quan'an Wang

acteurs

Aorigeletu, Gangtemuer Arild en Dulamjav Enkhtaivan

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Öndög

in première op

27-08-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Öndög geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Öndög.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Öndög. Hier zie je waar en wanneer Öndög in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Öndög uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Öndög wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Öndög draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Öndög wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Tilburg, Amsterdam en Alblasserdam

De film Öndög draait in deze bioscopen: Cinecitta, EYE en Landvast

De recensies van de film Öndög staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Öndög wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Öndög!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Öndög, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Öndög kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Öndög verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Öndög. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Öndög wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Öndög en de regisseur van de film Öndög worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.