Once Were Brothers (2019)

Documentaire over The Band; de vijf leden van de mythische Canadees-Amerikaanse rockgroep The Band waren als broeders. Maar na zeventien jaar besloten ze af te sluiten met een overdadig afscheidsconcert op 25 november 1976 in de Winterland Ballroom in San Francisco.

details

4HIMDb 7.210 100 minuten

recensies Once Were Brothers

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Once Were Brothers online

Picl
Once Were Brothers poster van Once Were Brothers cast & crew

kijkwijzer Once Were Brothers

4H

IMDb Once Were Brothers

IMDb 7.210

cast & crew Once Were Brothers

regisseur

Daniel Roher

acteurs

Bruce Springsteen, Martin Scorsese, Bob Dylan, Marilyn Monroe, Eric Clapton en Van Morrison

distributeur

Periscoop Film

details Once Were Brothers

in première op

20-08-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Once Were Brothers geen voorstellingen in Groningen

Once Were Brothers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Once Were Brothers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Once Were Brothers. Hier zie je waar en wanneer Once Were Brothers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Once Were Brothers uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Once Were Brothers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Once Were Brothers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Once Were Brothers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Once Were Brothers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Once Were Brothers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Once Were Brothers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Once Were Brothers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Once Were Brothers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Once Were Brothers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Once Were Brothers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Once Were Brothers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Once Were Brothers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Once Were Brothers en de regisseur van de film Once Were Brothers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.