Once Upon a Time.... in Hollywood (2019)

Los Angeles, 1969; televisiester Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

details

6GTHIMDb 7.610 161 minuten

recensies Once Upon a Time.... in Hollywood

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Once Upon a Time.... in Hollywood online

Pathe Thuis
Once Upon a Time.... in Hollywood poster van Once Upon a Time.... in Hollywood cast & crew

kijkwijzer Once Upon a Time.... in Hollywood

6GTH

IMDb Once Upon a Time.... in Hollywood

IMDb 7.610

cast & crew Once Upon a Time.... in Hollywood

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie en Al Pacino

scenario

producenten

David Heyman en Shannon McIntosh

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Once Upon a Time.... in Hollywood

in première op

15-08-2019

genres

komedie en drama

jaar

2019

speelduur

161 minuten

Deze week zijn er voor Once Upon a Time.... in Hollywood geen voorstellingen in Amsterdam

Dit is de bioscoopagenda van de film Once Upon a Time.... in Hollywood.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Once Upon a Time.... in Hollywood. Hier zie je waar en wanneer Once Upon a Time.... in Hollywood in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Once Upon a Time.... in Hollywood uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Once Upon a Time.... in Hollywood wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Once Upon a Time.... in Hollywood draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Once Upon a Time.... in Hollywood wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag en Alkmaar

De film Once Upon a Time.... in Hollywood draait in deze bioscopen: Filmhuis Alkmaar en Filmhuis Den Haag

De recensies van de film Once Upon a Time.... in Hollywood staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Once Upon a Time.... in Hollywood wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Once Upon a Time.... in Hollywood!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Once Upon a Time.... in Hollywood, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Once Upon a Time.... in Hollywood kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Once Upon a Time.... in Hollywood verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Once Upon a Time.... in Hollywood. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Once Upon a Time.... in Hollywood wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Once Upon a Time.... in Hollywood en de regisseur van de film Once Upon a Time.... in Hollywood worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.