Once in Trubchevsk (2019)

Trailer van Once in Trubchevskhttps://img.youtube.com/vi/SdxGGhjh1ko/0.jpg2021-09-19T04:00:56+02:00Trailer van Once in Trubchevsk

De Russische Anna woont in een rustig Russisch dorpje en heeft een affaire met haar getrouwde buurman, een vrachtwagenchauffeur. Hij is vaak onderweg. Anna vertelt aan haar man dat ze naar Moskou reist om haar zelfgemaakte kleren te verkopen. Wanneer hun buitenechtelijke relatie wordt ontdekt, moeten Anna en haar minnaar een beslissing nemen.

details Once in Trubchevsk

1IMDb 5.910171 84 minuten
Once in Trubchevsk poster van Once in Trubchevsk cast & crew

kijkwijzer Once in Trubchevsk

1

IMDb Once in Trubchevsk

IMDb 5.910171

cast & crew Once in Trubchevsk

regisseur

Larisa Sadilova

acteurs

Egor Barinov, Kristii Schneider en Yuri Kiselev

distributeur

EYE Filmmuseum

details Once in Trubchevsk

in première op

08-07-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

84 minuten

Deze week zijn er voor Once in Trubchevsk geen voorstellingen in Utrecht

Once in Trubchevsk draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Once in Trubchevsk.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Once in Trubchevsk. Hier zie je waar en wanneer Once in Trubchevsk in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Once in Trubchevsk uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Once in Trubchevsk wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Once in Trubchevsk draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Once in Trubchevsk wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Once in Trubchevsk draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Once in Trubchevsk staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Once in Trubchevsk wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Once in Trubchevsk!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Once in Trubchevsk, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Once in Trubchevsk kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Once in Trubchevsk verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Once in Trubchevsk. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Once in Trubchevsk wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Once in Trubchevsk en de regisseur van de film Once in Trubchevsk worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.