Nr. 10 (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film Nr. 10.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nr. 10. Hier zie je waar en wanneer Nr. 10 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nr. 10 uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nr. 10 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nr. 10 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nr. 10 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Groningen

De film Nr. 10 draait in deze bioscopen: EYE en Forum Groningen

De recensies van de film Nr. 10 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Nr. 10 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nr. 10!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nr. 10, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nr. 10 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nr. 10 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nr. 10. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nr. 10 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nr. 10 en de regisseur van de film Nr. 10 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.