No Time to Die (2020)

verwacht op 30 september 2021

James Bond heeft zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt James Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

details

IMDb 163 minuten
No Time to Die poster van No Time to Die cast & crew

IMDb No Time to Die

IMDb

cast & crew No Time to Die

regisseur

Cary Joji Fukunaga

acteurs

Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes

producenten

Michael G. Wilson en Barbara Broccoli

distributeur

Universal Pictures International

details No Time to Die

in première op

30-09-2021

genres

actie en avontuur

jaar

2020

speelduur

163 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film No Time to Die.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film No Time to Die. Hier zie je waar en wanneer No Time to Die in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film No Time to Die uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen No Time to Die wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film No Time to Die draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film No Time to Die wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film No Time to Die draait in deze bioscopen:

De recensies van de film No Time to Die staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film No Time to Die wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film No Time to Die!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film No Time to Die, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film No Time to Die kopen/reserveren.

De filmtijden van de film No Time to Die verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film No Time to Die. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film No Time to Die wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film No Time to Die en de regisseur van de film No Time to Die worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.