No Hard Feelings (2020)

Parvis, de zoon van verbannen Iraniërs, laat zich in zijn geboortestad in Duitsland graag vermaken door popcultuur, Grindr-dates en raves. Nadat hij is betrapt op winkeldiefstal, wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in een vluchtelingenopvang. Daar ontmoet hij broer en zus Banafshe en Amon die Iran zijn ontvlucht. Naarmate de aantrekkingskracht tussen Parvis en Amon groeit, wordt de fragiele relatie tussen de drie op de proef gesteld.

details

IMDb 6.910 92 minuten
No Hard Feelings poster van No Hard Feelings cast & crew

IMDb No Hard Feelings

IMDb 6.910

cast & crew No Hard Feelings

regisseur

Faraz Shariat

acteurs

Benny Radjaipour, Banafshe Hourmazdi, Eidin Jalali, Mashid Shariat, Nasser Shariat, Maryam Zaree, Abak Safaei-Rad, Jürgen Vogel, Knut Berger, Paul Lux, Niels Bormann, Hadi Khanjanpour, Katarina Gaub, Sevil Mokhtare, Vanessa Loibl en Armin Wahedi Yeganeh

details No Hard Feelings

jaar

2020

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor No Hard Feelings geen voorstellingen in Rotterdam

No Hard Feelings draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film No Hard Feelings.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film No Hard Feelings. Hier zie je waar en wanneer No Hard Feelings in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film No Hard Feelings uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen No Hard Feelings wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film No Hard Feelings draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film No Hard Feelings wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film No Hard Feelings draait in deze bioscopen:

De recensies van de film No Hard Feelings staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film No Hard Feelings wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film No Hard Feelings!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film No Hard Feelings, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film No Hard Feelings kopen/reserveren.

De filmtijden van de film No Hard Feelings verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film No Hard Feelings. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film No Hard Feelings wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film No Hard Feelings en de regisseur van de film No Hard Feelings worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.