Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Nina's Heavenly Delights (2006)

details

IMDb 6.310 94 minuten
Nina's Heavenly Delights poster van Nina's Heavenly Delights cast & crew

IMDb Nina's Heavenly Delights

IMDb 6.310

cast & crew Nina's Heavenly Delights

regisseur

Pratibha Parmar

acteurs

Laura Fraser, Shelley Conn, Art Malik, Ronny Jhutti, Veena Sood, Atta Yaqub, Zoe Henretty, Raji James, Elaine C. Smith, Rita Wolf, Kathleen McDermott, Kulvinder Ghir, Hritika Thaker, Kavita Dass, Tariq Mullan, Adam Sinclair, Francisco Bosch, Umar Ahmed, Raad Rawi, Gillian J. Anderson, Lynne Anderson, Rebecca Green, Lynsey Hatfield, Maggs McMahon, Djalenga Scott en Sara Kelly

details Nina's Heavenly Delights

jaar

2006

speelduur

94 minuten

Nina's Heavenly Delights draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Nina's Heavenly Delights.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nina's Heavenly Delights. Hier zie je waar en wanneer Nina's Heavenly Delights in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nina's Heavenly Delights uit 2006 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nina's Heavenly Delights wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nina's Heavenly Delights draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nina's Heavenly Delights wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Nina's Heavenly Delights draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Nina's Heavenly Delights staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Nina's Heavenly Delights wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nina's Heavenly Delights!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nina's Heavenly Delights, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nina's Heavenly Delights kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nina's Heavenly Delights verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nina's Heavenly Delights. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nina's Heavenly Delights wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nina's Heavenly Delights en de regisseur van de film Nina's Heavenly Delights worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.