Next Goal Wins (2015)

Trailer van Next Goal Winshttps://img.youtube.com/vi/OIeKkjJNM6A/0.jpg2021-09-08T03:33:37+02:00Trailer van Next Goal Wins

Alle officiële wedstrijden die het voetbalelftal van het piepkleine eilandje Amerikaans-Samoa tot 2011 speelde, werden verloren. Ze scoorden niet eens een doelpunt. Maar dan komt Nederlander Thomas Rongen ze trainen en coachen. De geboren Amsterdammer is niet alleen fantastisch voor het team, maar ook gevat, open en direct.

details Next Goal Wins

1TIMDb 7.9102516 92 minuten
Next Goal Wins poster van Next Goal Wins cast & crew

kijkwijzer Next Goal Wins

1T

IMDb Next Goal Wins

IMDb 7.9102516

cast & crew Next Goal Wins

regisseurs

Mike Brett en Steve Jamison

acteurs

Thomas Rongen, Jaiyah Saelua, Nicky Salapu en Gene Ne'emia

scenario

producenten

Archer's Mark en Agile Films

distributeur

September Film Distribution

details Next Goal Wins

in première op

23-04-2015

genre

documentaire

jaar

2015

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor Next Goal Wins geen voorstellingen in Groningen

Next Goal Wins draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Next Goal Wins.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Next Goal Wins. Hier zie je waar en wanneer Next Goal Wins in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Next Goal Wins uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Next Goal Wins wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Next Goal Wins draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Next Goal Wins wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Next Goal Wins draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Next Goal Wins staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Next Goal Wins wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Next Goal Wins!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Next Goal Wins, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Next Goal Wins kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Next Goal Wins verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Next Goal Wins. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Next Goal Wins wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Next Goal Wins en de regisseur van de film Next Goal Wins worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.