News From Home (1977)

Terwijl de camera het alledaagse leven in New York registreert, leest een jonge vrouw (Chantal Akerman) bijna toonloos de brieven voor die ze van haar moeder ontvangt tijdens haar verblijf in Amerika. De brieven uit Brussel staan vol triviale mededelingen, maar vormen de enige bron van menselijke warmte in de harde wereld van metropool New York.

details

IMDb 7.510 85 minuten
News From Home poster van News From Home cast & crew

IMDb News From Home

IMDb 7.510

cast & crew News From Home

regisseur

Chantal Akerman

acteur

Chantal Akerman

details News From Home

jaar

1977

speelduur

85 minuten

Deze week zijn er voor News From Home geen voorstellingen in Amsterdam

News From Home draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film News From Home.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film News From Home. Hier zie je waar en wanneer News From Home in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film News From Home uit 1977 getoond. Ook zie je in welke bioscopen News From Home wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film News From Home draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film News From Home wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film News From Home draait in deze bioscopen:

De recensies van de film News From Home staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film News From Home wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film News From Home!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film News From Home, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film News From Home kopen/reserveren.

De filmtijden van de film News From Home verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film News From Home. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film News From Home wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film News From Home en de regisseur van de film News From Home worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.