Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Mystify: Michael Hutchence (2019)

Documentaire over frontman en songwriter Michael Hutchence van de band INXS, die succes had met de hits Never Tear Us Apart, Suicide Blond en Original Sin. De laatste jaren voor zijn zelfgekozen dood in 1997 was Hutchence echter op heel andere vlakken een dankbaar onderwerp voor de roddelpers.

details

6IMDb 7.310 108 minuten

recensies Mystify: Michael Hutchence

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Mystify: Michael Hutchence poster van Mystify: Michael Hutchence cast & crew

kijkwijzer Mystify: Michael Hutchence

6

IMDb Mystify: Michael Hutchence

IMDb 7.310

cast & crew Mystify: Michael Hutchence

regisseur

Richard Lowenstein

acteurs

Kylie Minogue, Michael Hutchence, Bono en Helena Christensen

distributeur

Piece of Magic

details Mystify: Michael Hutchence

in première op

24-10-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Mystify: Michael Hutchence draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mystify: Michael Hutchence.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mystify: Michael Hutchence. Hier zie je waar en wanneer Mystify: Michael Hutchence in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mystify: Michael Hutchence uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mystify: Michael Hutchence wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mystify: Michael Hutchence draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mystify: Michael Hutchence wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mystify: Michael Hutchence draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mystify: Michael Hutchence staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mystify: Michael Hutchence wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mystify: Michael Hutchence!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mystify: Michael Hutchence, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mystify: Michael Hutchence kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mystify: Michael Hutchence verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mystify: Michael Hutchence. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mystify: Michael Hutchence wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mystify: Michael Hutchence en de regisseur van de film Mystify: Michael Hutchence worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.