My Salinger Year (2020)

Trailer van My Salinger Yearhttps://img.youtube.com/vi/xwaS_67SaT0/0.jpg2021-09-19T01:08:10+02:00Trailer van My Salinger Year

Joanna is jong en ambitieus; om haar literaire dromen te verwezenlijken verhuist ze naar New York en solliciteert bij een literair agente. Tot haar werkzaamheden behoort het beantwoorden van de fanmail van de even legendarische als publiciteitsschuwe auteur J.D. Salinger (The Catcher in the Rye, 1951). Opvallend: Joanna heeft nog nooit een letter gelezen van de schrijver.

details My Salinger Year

1TIMDb 6.4102318 101 minuten

recensies My Salinger Year

De Filmkrant De Volkskrant
My Salinger Year poster van My Salinger Year cast & crew

kijkwijzer My Salinger Year

1T

IMDb My Salinger Year

IMDb 6.4102318

cast & crew My Salinger Year

regisseur

Philippe Falardeau

acteurs

Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth en Colm Feore

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details My Salinger Year

in première op

15-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

101 minuten

Deze week zijn er voor My Salinger Year geen voorstellingen in Zaandam

My Salinger Year draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film My Salinger Year.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film My Salinger Year. Hier zie je waar en wanneer My Salinger Year in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film My Salinger Year uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen My Salinger Year wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film My Salinger Year draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film My Salinger Year wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film My Salinger Year draait in deze bioscopen:

De recensies van de film My Salinger Year staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film My Salinger Year wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film My Salinger Year!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film My Salinger Year, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film My Salinger Year kopen/reserveren.

De filmtijden van de film My Salinger Year verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film My Salinger Year. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film My Salinger Year wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film My Salinger Year en de regisseur van de film My Salinger Year worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.