Mrs. F. (2020)

Trailer van Mrs. F.https://img.youtube.com/vi/mtT1lgmm5wk/0.jpg2021-09-24T02:29:57+02:00Trailer van Mrs. F.

De Nigeriaanse theaterregisseur Ifeoma Fafunwa strijkt neer in de drijvende sloppenwijk Makoko aan de rand van de hoofdstad Lagos voor een productie van haar toneelstuk over vrouwenonderdrukking, Hear Word! In de hoofdrollen cast ze dappere lokale vrouwen die langzaam maar zeker de moed vinden om de waarheid te vertellen tegenover hun hele gemeenschap.

details Mrs. F.

1IMDb 77 minuten

recensies Mrs. F.

De Volkskrant
Mrs. F. poster van Mrs. F. cast & crew

kijkwijzer Mrs. F.

1

IMDb Mrs. F.

IMDb

cast & crew Mrs. F.

regisseur

Chris van der Vorm

acteur

Ifeoma Fafunwa

scenario

distributeur

Van Liefland Distributie Services (VLDS)

details Mrs. F.

in première op

16-09-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

77 minuten

Mrs. F. draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mrs. F..

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mrs. F.. Hier zie je waar en wanneer Mrs. F. in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mrs. F. uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mrs. F. wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mrs. F. draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mrs. F. wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mrs. F. draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mrs. F. staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mrs. F. wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mrs. F.!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mrs. F., klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mrs. F. kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mrs. F. verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mrs. F.. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mrs. F. wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mrs. F. en de regisseur van de film Mrs. F. worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.