Mothering Sunday (2021)

Mothering Sunday in de bioscoop

Mothering Sunday is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Mothering Sunday.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mothering Sunday. Hier zie je waar en wanneer Mothering Sunday in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mothering Sunday uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mothering Sunday wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mothering Sunday draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mothering Sunday wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Helmond, Groningen, Zwolle, Breda, Enschede, Zevenaar, Gouda, Arnhem en Nijmegen

De film Mothering Sunday draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecenter, Cinecitta, Cinerama, Concordia, De Cacaofabriek, Filmhallen, Filmhuis Gouda, Filmhuis Zevenaar, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, LantarenVenster, Lumière, LUX, Natlab en Springhaver

De recensies van de film Mothering Sunday staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mothering Sunday wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mothering Sunday!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mothering Sunday, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mothering Sunday kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mothering Sunday verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mothering Sunday. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mothering Sunday wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mothering Sunday en de regisseur van de film Mothering Sunday worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.