Monstri. (2019)

Na een huwelijk van tien jaar uit elkaar te zijn gegroeid, zoekt Dana het in vluchtige ontmoetingen met vreemden en is Arthur druk met daten via Grindr. In drie vernuftige hoofdstukken wordt het leven van Dane en Arthur afzonderlijk belicht. In het derde stuk wordt toegewerkt naar hun beslissing of loslaten niet het grootste bewijs van hun liefde is.

details

3STIMDb 6.710 116 minuten

recensies Monstri.

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Monstri. poster van Monstri. cast & crew

kijkwijzer Monstri.

3ST

IMDb Monstri.

IMDb 6.710

cast & crew Monstri.

regisseur

Marius Olteanu

acteurs

Alexandru Potocean, Cristian Popa en Judith State

scenario

producent

Robert Fita

distributeur

Arti Film

details Monstri.

in première op

16-01-2020

genres

drama en lhtb

jaar

2019

speelduur

116 minuten

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag

vandaag wo ...
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma 19:00
dinsdag di ...

Dit is de biosagenda van de film Monstri..

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Monstri..

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Monstri. uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Monstri. draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Monstri. wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag en Gouda

De film Monstri. draait in deze bioscopen: EYE, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Gouda en Het Ketelhuis

De recensies van de film Monstri. staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Monstri. wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Monstri.!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Monstri., klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Monstri. kopen.

De filmtijden van de film Monstri. verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Monstri.. Ook de kijkwijzer van de film Monstri. wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Monstri. en de regisseur van de film Monstri. worden ook vermeld.