Monster Hunter (2020)

Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis en haar militaire eenheid transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit. Er leven gigantische angstaanjagende monsters, die niet te stoppen zijn met hun wapens. Tijdens hun strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter, die de machtige wezens telkens een stap voor weet te blijven.

details

6GIMDb 5.310 104 minuten

kijk Monster Hunter online

Pathe Thuis
Monster Hunter poster van Monster Hunter cast & crew

kijkwijzer Monster Hunter

6G

IMDb Monster Hunter

IMDb 5.310

cast & crew Monster Hunter

regisseur

Paul W.S. Anderson

acteurs

Milla Jovovich, Ron Perlman, Meagan Good, Tip ‘T.I.’ Harris, Diego Boneta, Tony Jaa, Josh Helman en Jin Au-Yeung

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Monster Hunter

in première op

03-12-2020

genres

fantasie, actie en thriller

jaar

2020

speelduur

104 minuten

Monster Hunter draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Monster Hunter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Monster Hunter. Hier zie je waar en wanneer Monster Hunter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Monster Hunter uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Monster Hunter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Monster Hunter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Monster Hunter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Monster Hunter draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Monster Hunter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Monster Hunter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Monster Hunter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Monster Hunter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Monster Hunter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Monster Hunter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Monster Hunter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Monster Hunter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Monster Hunter en de regisseur van de film Monster Hunter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.