Moloch (2022)

Moloch in de bioscoop

Moloch is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Moloch.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Moloch. Hier zie je waar en wanneer Moloch in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Moloch uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Moloch wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Moloch draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Moloch wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Tilburg, Amsterdam, Emmen, Den Haag, Arnhem, Zwolle en Eindhoven

De film Moloch draait in deze bioscopen: Kinepolis Emmen, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arnhem, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Scheveningen en Pathé Zwolle

De recensies van de film Moloch staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Moloch wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Moloch!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Moloch, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Moloch kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Moloch verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Moloch. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Moloch wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Moloch en de regisseur van de film Moloch worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.