Mitra (2020)

Trailer van Mitrahttps://img.youtube.com/vi/CN7khJzmMCA/0.jpg2021-09-22T15:35:00+02:00Trailer van Mitra

37 jaar nadat haar dochter Mitra in Iran is vermoord, leidt Haleh nu een succesvol, maar rustig bestaan in Nederland. Alles wordt overhoopgehaald wanneer wordt vermoed dat Leyla, de verraadster van Mitra, opduikt. De vrouw woont pas sinds kort in Nederland en is nu zelf een liefhebbende moeder. Ze lijkt Haleh niet te herkennen; is dit Leyla wel? Met hulp van haar broer Mohsen probeert Haleh achter de waarheid te komen.

details Mitra

4GATIMDb 7.41059 107 minuten

recensies Mitra

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Mitra online

IFFR
Mitra poster van Mitra cast & crew

kijkwijzer Mitra

4GAT

IMDb Mitra

IMDb 7.41059

cast & crew Mitra

regisseur

Kaweh Modiri

acteurs

Sallie Harmsen, Jasmin Tabatabai, Mohsen Namjoo en Shabnam Toloue

distributeur

Cinéart Nederland

details Mitra

in première op

05-08-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

107 minuten

Deze week zijn er voor Mitra geen voorstellingen in Haarlem

Mitra draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mitra.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mitra. Hier zie je waar en wanneer Mitra in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mitra uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mitra wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mitra draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mitra wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mitra draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mitra staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mitra wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mitra!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mitra, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mitra kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mitra verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mitra. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mitra wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mitra en de regisseur van de film Mitra worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.