Missing Link (OV) (2019)

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

details

2GAIMDb 7.010 94 minuten

recensies Missing Link (OV)

De Volkskrant

kijk Missing Link (OV) online

Pathe Thuis
Missing Link (OV) poster van Missing Link (OV) cast & crew

kijkwijzer Missing Link (OV)

2GA

IMDb Missing Link (OV)

IMDb 7.010

cast & crew Missing Link (OV)

regisseur

Chris Butler

stemmen

Zoe Saldana, Zach Galifianakis, Hugh Jackman, Emma Thompson en Timothy Olyphant

distributeur

The Searchers

details Missing Link (OV)

in première op

10-04-2019

genres

animatie, komedie en avontuur

jaar

2019

taal

Originele versie

speelduur

94 minuten

Missing Link (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Missing Link (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Missing Link (OV). Hier zie je waar en wanneer Missing Link (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Missing Link (OV) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Missing Link (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Missing Link (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Missing Link (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Missing Link (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Missing Link (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Missing Link (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Missing Link (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Missing Link (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Missing Link (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Missing Link (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Missing Link (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Missing Link (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Missing Link (OV) en de regisseur van de film Missing Link (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.