Misfit 3 De Finale (2020)

Julia, Nick en Sterre beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara. De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

details

IMDb 82 minuten
Misfit 3 De Finale poster van Misfit 3 De Finale cast & crew

IMDb Misfit 3 De Finale

IMDb

cast & crew Misfit 3 De Finale

regisseur

Erwin van den Eshof

acteurs

Hanwe Chang, Edson da Graça, Djamila, Bente Fokkens, Jolijn Henneman, Nicolette Kluijver, Tinne Oltmans, Fenna Ramos, Niek Roozen, Nick Schilder, Jill Schirnhofer, Nienke van Dijk, Jeroen van Koningsbrugge, Buddy Vedder en Rico Verhoeven

details Misfit 3 De Finale

jaar

2020

speelduur

82 minuten

Deze week zijn er voor Misfit 3 De Finale geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Misfit 3 De Finale.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Misfit 3 De Finale. Hier zie je waar en wanneer Misfit 3 De Finale in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Misfit 3 De Finale uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Misfit 3 De Finale wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Misfit 3 De Finale draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Misfit 3 De Finale wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Almkerk

De film Misfit 3 De Finale draait in deze bioscopen: Service Bioscoop Hollywoud

De recensies van de film Misfit 3 De Finale staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Misfit 3 De Finale wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Misfit 3 De Finale!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Misfit 3 De Finale, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Misfit 3 De Finale kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Misfit 3 De Finale verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Misfit 3 De Finale. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Misfit 3 De Finale wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Misfit 3 De Finale en de regisseur van de film Misfit 3 De Finale worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.